Referentie van de heer Paulus, Manager Customer Services
 
"Ik heb mijn loopbaan coaching bij Orbit Loopbaanadvies als zeer positief en verfrissend ervaren. Ook als je niet uitgekeken bent op je baan maar de balans wil opmaken na een tijd in diverse organisaties werkzaam te zijn geweest. Het stelt je in staat om te groeien en duidelijke en gemotiveerde keuzes te maken.
 
Ik ben geen type die in de comfortzone wil blijven maar ik wil blijven onderzoeken en reflecteren op mijn mogelijkheden, talenten, competenties, mijn valkuilen, maar zeker ook op toekomstige carrièremogelijkheden. Door middel van coaching en een aantal testen (scans red.) heb ik beter zicht gekregen op mijn sterke kanten en een beeld gekregen van de werkaspecten waarin ik me verder wil verdiepen en me kan ontwikkelen. 
 
Werken doen we een substantieel deel van onze tijd en het is wel zo prettig om met inzicht en de juiste mix van competenties, passies en persoonskenmerken, het zo uitdagend mogelijk te houden en een koers te bepalen die bij je past. Ik heb een duidelijker beeld gekregen van mijn positie en rol in de organisatie waarin ik werkzaam was. Door te onderzoeken wat ik kan en wil ben ik tegenwoordig in staat om meer verdieping, uitdaging en specialisatie in mijn werk te brengen en dat houdt het spannend. Dankzij de rol van Orbit Loopbaanadvies heb ik zeer doordacht een vervolgstap in mijn carrière kunnen maken en zie ik weer volop kansen en uitdagingen!"